Chizone

Contact gegevens

2e Messstraat 108 (ingang achterzijde Lourdeskerk)
2586 HD Scheveningen
06-14668364

http://www.chizone.nl/
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving

Heeft u er wel eens bij stilgestaan hoe uw gedachtes werken en hoe ze uw leven beïnvloeden? U heeft per dag gemiddeld 60.000 gedachtes waarvan 70% negatief is. Vaak bestaan deze negatieve gedachtes over de toekomst en het verleden, deze stortvloed aan gedachtes weerhouden u ervan om optimaal te kunnen genieten en te presteren. Gedachtes komen en gaan zonder dat mensen er erg in hebben. Dit betekend echter niet dat dit geen directe invloed heeft op je fysieke en geestelijke gesteldheid. Negatieve gedachtes kunnen stress, zorgen, depressies en burn-outs veroorzaken en deze kunnen op hun beurt leiden tot ernstige fysieke krachten. Onze Mindfullness HumanSunday training helpt u om uw gedachtes en emoties beter te begrijpen, meer rust te vinden en meer te kunnen genieten van het Nu. Mindfullness is een westerse vorm van stressreductie meditatie waarbij men ingaat op alle aspecten van het lichaam en geest op een nuchtere wijze.

Het doel is om u na deze HumanSunday training het besef en de middelen heeft om steviger in uw schoenen te staan, meer rust te hebben, meer uit uw leven te halen en meer te kunnen genieten.

Chizone 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.