Chizone

Contact gegevens

2e Messstraat 108 (ingang achterzijde Lourdeskerk)
2586 HD Scheveningen
06-14668364

http://www.chizone.nl/
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving

Open je hart, lichaam en geest voor de traditionele Tibetaanse yoga oefeningen, ervaar je kracht, rust, stralende natuur en geef t door..!

Lu Jong is een eeuwenoude Tibetaanse beoefening. Het is een reeks van bewegingen ontwikkeld om zelfgenezing te activeren. Zo kunnen we ons energieniveau en weerstand verhogen en onszelf van negatieve emoties bevrijden.


Vanuit het Tibetaanse perspectief is ziekte een gevolg van een disbalans tussen de elementen of basisenergieën in het lichaam. Door de combinatie van vorm en beweging en het gebruik van de ademhaling, opent Lu Jong geleidelijk de lichaamskanalen. Zo lossen blokkades op en kan de energie weer op de juiste wijze stromen.

Hierdoor verbeteren de lichamelijke gezondheid, mentale helderheid en energetische vitaliteit. Lu Jong werkt voorzichtig met de ruggengraat - de energiebox van het lichaam - en is geschikt voor alle leeftijden en aanleg. Het bevordert lichaamsbewustzijn en mentale focus.

Chizone 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.